Het Kompas Sliedrecht 24 maart 2011

Grote BijbelKennisQuiz voor de Alblasserwaard
donderdag 24 maart 2011


SLIEDRECHT - Stichting Christian Trust houdt op zaterdag 26 maart de Grote BijbelKennisQuiz voor de Alblasserwaard 2011. Deelnemers kunnen uit twee niveaus kiezen en in beide niveaus zijn mooie prijzen te winnen. De winnaar van niveau 2 ontvangt een wisselbokaal en krijgt de eervolle titel: Bijbelkenner van de Alblasserwaard 2011. De quiz wordt gehouden in Cs De Hoven locatie Calvijn in Hardinxveld-Giessendam.

Naast deelname op de Calvijn is het ook mogelijk online aan de BijbelKennisQuiz mee te doen. Opgeven kan gratis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via 06-83053830 of via het aanmeldformulier op www.christiantrust.nl/bkq4a. Eten en drinken is op de dag volledig verzorgd en gratis. Wel is SCT natuurlijk blij met donaties, omdat daarvan alles moet worden betaald. Donaties kunnen worden overgemaakt op 15.45.30.662 of in de melkbus worden gestopt.
Meer informatie over deze BijbelKennisQuiz en over de plannen van Stichting Christian Trust is te vinden op de geheel vernieuwde website www.christiantrust.nl. Tijdens de quizdag is een promotietafeltje van Stichting Christian Trust aanwezig, waar geïnteresseerden meer te weten kunnen komen over Stichting Christian Trust en souvenirs gekocht kunnen worden.
De quizdag begint om 8.15 uur en is even voor 17.00 uur afgelopen. Het dagprogramma is te vinden op www.christiantrust.nl/bkq4a.

Het Kontakt 16 maart 2011

BijbelKennisQuiz

REGIO

 •  

De Stichting Christian Trust houdt op zaterdag 26 maart de Grote BijbelKennisQuiz voor de Alblasserwaard. Deelname aan de quiz is gratis. Het programma duurt het grootste deel van de ochtend en middag en is te vinden op de website van de organisatie.

Deelnemers kunnen kiezen uit twee niveaus en voor beide groepen zijn er mooie prijzen. Voor de winnaar van niveau twee is er een wisselbokaal met de titel ‘Bijbelkenner van de Alblasserwaard 2011’. Het is ook mogelijk om via internet aan de quiz deel te nemen. Aanmelden kan gratis via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via 06-83053830 of met het aanmeldformulier op de website. De quiz vindt plaats in CS De Hoven, locatie Calvijn in Hardinxveld-Giessendam. Er is een promotietafeltje aanwezig van de Stichting Christian Trust. Naast informatie zijn daar souvenirs verkrijgbaar. Deelnemers krijgen gratis eten en drinken. Wel zijn donaties welkom; daarvoor is een melkbus aanwezig. De organisatie vraagt mensen zich vooraf aan te melden.

Het Kompas

'De Bijbel is geen geschiedenisboek'


Woensdag 30 maart 2011
Kennisquiz
blijkt niet
mee te vallen

H'VELD-G'DAM - Net als vorig jaar hield de stichting Christian Trust zaterdag een Bijbelkennisquiz in de aula van De Calvijn. Henk van Daalen, vorig jaar glorieus winnaar, hielp dit jaar mee de multiple choice-vragen te bedenken. Die weer bijzonder lastig waren, zo ervoeren onder andere vier jongeren uit Giessenburg en Giessen-Oudekerk. ,,Met name het Oude Testament viel tegen.''

Lees meer...

Promo BijbelKennisQuiz op MerweTV

Meer informatie en aanmelden voor de BijbelKennisQuiz

Stichting Christian Trust op TV

In week11 van 2010 was Stichting Christian Trust op MerweTV.
http://www.youtube.com/watch?v=OU7aQuJqL8k