BijbelKennisQuiz 2012 was weer gezegend (+uitslagen)

Afgelopen zaterdag 31 maart was er weer de Grote BijbelKennisQuiz. Het was alweer de derde keer dat er een heel gevarieerde groep mensen bij elkaar kwam om met elkaar op een heel ontspannen en vreugdevolle wijze hun BijbelKennis te testen. Er waren dit jaar iets meer deelnemers dan vorig jaar en de stemming was weer even goed. De liefde was overduidelijk aanwezig onder elkaar.

Dit jaar was de kinderversie nieuw en daar hebben vier kinderen aan meegedaan. Het leuke was dat broer en zus Treffers allebei evenveel punten haalden en zo samen op een gedeelde derde plaats kwamen. Zo viel bij de kinderversie dus iedereen in de prijzen!

Bij het basisniveau en het niveau voor gevorderden waren uiteraard meer deelnemers en dus kon niet iedereen met een beker of een prijs naar huis, maar wel iedereen had weer mooie dingen geleerd en verschillende presentjes aangeboden gekregen, waaronder de dvd "Doel van het Leven".

Je kunt hier de foto's bekijken.

We zijn onze Vader weer heel erg dankbaar dat Hij weer zo in alles heeft voorzien! In het vertrouwen dat Hij komend jaar ook weer voor al het nodige zal zorgen, zijn we alweer begonnen aan de voorbereidingen van de Grote BijbelKennisQuiz 2013 (DV 30 maart).

Uitslagen

 

Niveau 2: Gevorderd

Naam Score Cijfer
Pieter Visser 442 9,1
Peter Snoek 441 9,1
Johan van Ooijen 437 9,0

 

 Niveau 1: Basis

Naam Score Cijfer
Marry Muilwijk 173 8,4
Henrike Pille 156 7,7
Hanneke Stam 152 7,5

 

Kinderversie

Naam Score
Naomi Mabika 48
Dorettha Verkaik 43
Dominic Treffers 32
Jennifer Treffers 32